tour
tour
Ciobanesc German de vanzare

Ciobanesc German de vanzare

Ciobanesc German de vanzare, 2 luni, caini robusti, talie mare, absolut superbi, din parinti cu Pedigree - expozanti la concursurile de profil. Fiecare catel comercializat de noi este insotit de: Carnet de Sanatate in original, Contract de vanzare-cumparare; garantie post-vanzare (va asigura catelul in privinta eventualelor probleme care ar putea suferi - sa nu uitam ca vorbim de un organism viu in consecinta este necesara si o garantie chiar daca termenul poate este oarecum impropriu). Pasaport si Microcip de tip Iso 11784/11785 special pentru animale de companie, cu un cod unic si nemodificabil care va permite identificarea sigura a animalului in caz de pierdere sau furt. Transportul in orasul dumneavoastra este Gratuit si se efectueaza cu masinile noastre in conditii civilizate.
Pentru a va intrui cu privire la ingrijire, vaccinare, alimentatie veti primi odata cu exemplarul de Ciobanesc german si o brosura in format tipizat.
Recomandam rasa Ciobanesc German oricarei persoane, oricarei familii. Este o rasa arhicunoscuta pentru veleitatile sale de paza, de companie, este un bun camarad care nu va va lasa la greu, este un caine familist extrem de atasat de dumneavoastra si de copii, se intelege foarte bine cu animalele pe care le mai aveti (pisici, hamsteri etc ).Totul este sa-l socializati de mic (inca de la cumparare) si sa-l obisnuiti cu stilul de viata al familiei din care va face parte.
In cazul in care aceasta este rasa potrivita va asteptam cu drag sa ne contactati la numarul de telefon afisat pe site.

 

cautari recente: ciobanesc german de vanzare, vand ciobanesc german, caini ciobanesc german de vanzare pret, pui din rasa ciobanesc german preturi avantajoase ciobanesc alsacian, caine lup, caini de vanzare, canisa premium, ciobanesc german de vanzare in bucuresti, cluj-napoca, iasi, brasov, bacau, craiova, arad, timisoara, constanta, pitesti, bistrita-nasaud, piatra-neamt, suceava, galati, ilfov, oradea etc

Anunturi pe orase
canisa premium blog | canisa premium iasi | canisa premium srl | blog canisa premium | canisa premium pareri | despre canisa premium | canisa premium contact | canisa premium discutii | canisa premium recomandari | canisa premium multumiri